Gambar Pasangan Zina Mati Melekat


Gambar Pasangan Zina Mati Melekat 


uhh.. gambar ini hanya sesuai untuk tontonan 18 tahun keatas.. 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






















p/s- ishhhh ish.. apa nak jadi nie..



Comments
43 Comments

43 comments:

  1. dammmm..aku igt manusia tadi..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

  2. ahahaa.. 18 sx gak tue.. kikii

    ReplyDelete

  3. nampak sedap dan menginsafkan.. hehe

    ReplyDelete
  4. moral: jgn berzina atass meja makan!! haha

    ReplyDelete

  5. haha.. salah tue.. yang betul jangan menghampiri zina.. hehe

    ReplyDelete
  6. perghhh tertipu disitu...haha...18sx tu...

    entries terhangat>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    ReplyDelete
  7. hahahahaha... sengal. sape ntah buat ayam2 ni camni. sian diorang..

    ReplyDelete

  8. itulah.. x menyempat ayam tu nak ehem ehem..

    ReplyDelete
  9. Mati dalam nikmat ayam-ayam ni. Haha.

    Fadzmie's Latest Entry : EMEL 1MALAYSIA: PERLU ATAU TIDAK?

    ReplyDelete

  10. hahaa.. tu lah pasai.. beshhh jer.. haha

    ReplyDelete
  11. sedap gile ayam tu...sembelih ker tak tuuu

    ReplyDelete

  12. haha. yang tu x tau.. tapi ada kepala agi tu...

    ReplyDelete
  13. interesting and funny! hahaha

    ReplyDelete
  14. wow.gmbr...cet..hahahahahhaha..
    slm perkenalan.jumpa kt innit td..

    ReplyDelete
  15. cehhh..hampeh...berdebar tadi..haha..

    ReplyDelete

  16. cma- hehe.. sabau sabau.. kikiiki

    cik ila- salam perkenalan.. (><)

    eira- haha. awat berdebar2.. tengok ayam je pon.. kikii

    helmi- hahaa.. sian pulak dekat ko.. hehe

    ReplyDelete
  17. ingat kisah betul..
    baru nak hambur sape yang amik gambar org mati isk isk isk

    ReplyDelete
  18. perhhh killer post punya nih,tajuk gempak,gambar pun gempaq..

    ReplyDelete


  19. Kak es- hahaa... nie pon scary gak.. ahaha

    pak tam- haha.. gambar paling gempak kan.. hehe

    ReplyDelete
  20. tercetus, ' ha ha ha ha ha!'jenis cepat padamkan karat2 yg lekat di minda

    ReplyDelete

  21. fiza- haha.. berdebar x? hehe

    iluvmyname- hahaa.. apa yg ko pikir tu hah.. haha

    mustafa- ahahaaa.. sebiji je pulak tu..

    liena- ang sorang je yang cakap cute.. haha

    ReplyDelete
  22. hahaha..yg tak boleh tahan tu siap ada telur tu.. hahaah

    ReplyDelete

  23. ashiekien- hahaa.. aku join gelak sekali

    myvi- heeheee.. tu buat gempak..

    ReplyDelete
  24. huargh...kah kah kah kuh kuh kuh...ramai yang terkena hari ni termasuk aku. Apa2 pun tahniah atas kreaviti yang dipamerkan. To me it is very funny!!!

    ReplyDelete
  25. gambar lama dah ni..ko baru jumpa ke..? klu cakap bodoh kang marah lak.. tp tu la cam dah tak da idea nak tarik traffik je ko ni

    ReplyDelete
  26. ahakzzz..

    haha gambar baru ke lama ke yg penting ianya menghiburkan..jgn lupa sehebat2 kita pon pasti ada orang lain yg lebih hebat lagi dari kita..maybe masa kita mula2 tau dulu tu pon ada org lain yg gelakkan kita sebab dorang lagi lama dah tau daripada kita ^^

    yg lama itu penting untuk dijadikan sejarah dan nostalgia sebagai pengajaran..
    yg baru itu pon penting untuk meluaskan pengetahuan..

    so ceria2kan hidup anda ^^

    ReplyDelete

  27. kak mie- hahaha.. tq ehh..

    azizul- gambar lama ker.. lor x tau lak.. :p sori lah kalo gambar lama nie sakitkan mata ko.. hehe.. but before your coment, plz try to respected ehh.. peace no war.. (><)

    zis- ehhh baiknya tolong jawabkan.. hehheeeeee... 10 point untuk andaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  28. kuang kuang kuang.....
    hahaha...

    ReplyDelete

Jom Main Komen-Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...